«

»

Sep 26

COV speelt “Het huis”

Na een korte pauze staat COV volgend jaar weer op de planken met een nieuwe voorstelling.  “Het huis” is de titel van het nieuwe stuk en is geschreven door Sonja de Jong. We hebben er dit seizoen voor gekozen om een uitstapje te maken naar een ander genre. Dat betekent een toneelstuk met meer inhoud en diepgang dan wat u van ons gewend bent. Aan de hand van familierelaties worden herinneringen opgehaald, relatieproblemen besproken, onthullingen gedaan en zorgen herkenbare situaties voor de broodnodige lach. De première is op vrijdag 28 maart 2014 in De Kandelaar te Holten. Binnenkort meer over deze voorstelling op deze site.

1 comment

  1. hnijkamp

    De repetities voor Het Huis zijn in volle gang.

    Wat een uitdaging: een stuk uit het leven gegrepen … met humor … met emotie … en voor een ieder herkenbare situaties…

    Al hele mooie scenes gezien tijdens de repetities, dat belooft wat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: