«

»

Rutger wil de hele wereld kunnen bekijken

Nog een paar dagen en dan kunnen we de hele wereld bekijken. Niet alleen in de huiskamer maar ook op de slaapkamer. De techniek staat voor niks tegenwoordig. Het is alleen jammer dat Karin, mijn vrouw, er niks om geeft en dat terwijl ik de installatie ook voor haar doe. Maar goed, ze komt er nog wel achter hoe geweldig het is om alle zenders van de wereld in huis te hebben. Mijn buurman, Lodewijk, heeft ook zo’n ding op het dak. Als we bij ons klaar zijn gaan we bij hem. Tja, vrienden helpen elkaar nu eenmaal.

Binnenkort komt Ingeborg, een vriendin van Karin, op bezoek. Echt een leuk mens hoor. Karin gaat dan lekker met haar stappen en zo. Grappig om te zien dat Karin dan net doet alsof ze twintig jaar jonger is. Wat dat betreft mag Ingeborg wel vaker komen.

Voordat ik de kinderen van het hockeyveld haal, wil ik nog even zeggen dat wij aanstaande vrijdag en zaterdag een mooie voorstelling gaan spelen in De Kandelaar te Holten. Wilt u ook genieten van een avondje pakkend toneel? Kom dan kijken naar SPiT, een verhaal uit het leven gegrepen, eenvoudig, herkenbaar en met een lach en een traan. Dat wilt u niet missen.

Groeten,
Rutger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: