Theater op maat

COV speelt graag op uitnodiging van bedrijven, theaters, instellingen, (basis)scholen, verenigingen etc. Als u op zoek bent naar een leuke voorstelling om bijvoorbeeld uw (personeels)feest of jubileum mee op te luisteren informeer dan bij toneelgroep COV wat wij voor u kunnen betekenen.

Op dit moment hebben wij in ons programma:

Kindervoorstelling “Huisje, boompje, Ratje”. Speciaal voor de jeugd van 3 t/m 10 jaar hebben wij een leuke en educatieve voorstelling gemaakt. Het toneelstuk wordt gespeeld door volwassenen en handpoppen en duurt ongeveer 45 minuten. Bij deze voorstelling hebben wij i.s.m. een didactisch advisseur een lesmap ontwikkeld dat ook digitaal te downloaden is op deze site. Deze voorstelling is dan ook met name geschikt voor basisscholen. Desgewenst komen wij naar u toe om de klinderen te verrassen met een minivoorstelling en het lespakket toe te lichten. Deze voorstelling is te boeken vanaf €350,-

Pieten kindervoorstelling  Dit is een speciale voorstelling voor rond de Sinterklaastijd. Deze voorstelling duurt ongeveer 35 minuten. Er zijn speciale aanpassingen op maat van uw bedrijf mogelijk. Aan deze voorstelling doen 4 à 5 zwarte pieten mee. Op verzoek kunnen de pieten na de voorstelling meehelpen met cadeautjes uitdelen aan de kinderen. Deze voorstelling is te boeken vanaf  € 250,- Wij raden u aan deze voorstelling ruim van te voren te boeken in verband met de grote vraag rond de sinterklaastijd.                                                           In 2013 is de Pietenvoorstelling niet te boeken. Vanaf 2014 hopen wij de Pieten weer op pad te kunnen sturen.

Avondvullende voorstelling “Komkommertijd” een verrassende eigentijdse komedie geschreven door Carl Slotboom. Deze voorstelling is vanaf nu te boeken. Dit is de topper uit ons programma. Met deze voorstelling pakt COV uit met decor, een overdosis humor en rake typetje ! Te boeken vanaf € 500,-*

*Prijs exclusief reiskosten.

Naast bovenstaande voorstellingen bieden wij u theater op maat aan. Hierbij kunt u denken aan korte (grappige) sketches, figuranten, theatersport, straattheater etc.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem dan contact met ons op.